Bruidsmeisjes vragen

Na het schrijven van de blog voor de mannen over hoe zij hun getuige kunnen vragen, kunnen jullie bruidjes natuurlijk niet achterblijven. Hierbij wat leuke tips om je bruidsmeisjes te vragen.

Je bruidsmeisjes zijn ontzettend belangrijk tijdens de bruiloft en het proces hiervoor. Zo helpen zij je bijvoorbeeld met de jurk en organiseren zij het vrijgezellenfeest. Ook tijdens de dag zelf zorgen zij, mede met de weddingplanner, dat de dag op rolletjes loopt. Het is dus een hele eer om bruidsmeisje te mogen zijn, en dit mag dus op een speciale manier gevraagd worden!

1. Verras ze met een mooie kaart

Wonen je vriendinnen wat verder weg? Kunnen jullie elkaar niet zo vaak zien door de drukke levens? Verras ze eens met een mooie gepersonaliseerde kaart. Er zijn talloze leuke webshops die kaartjes hebben hiervoor. Kijk bijvoorbeeld eens op leintjes.nl, waar je je kaart volledig zelf kunt ontwerpen. Heb je wat meer inspiratie nodig? Bij Made For Moments hebben ze toffe kaartjes die al ready to use zijn!

2. Geef ze een sieraad

Iedere vrouw wordt blij van een mooi sieraad, dus ook jouw bruidsmeisjes. Wat is er nu leuker dan iets te geven wat jullie allemaal verbindt en een perfect aandenken is voor jouw special day? Een subtiele armband die jullie allemaal tijdens de bruiloft om hebben, of bijvoorbeeld een kettinkje met de B van bruidsmeisje, super origineel en heel persoonlijk!  

Bruidsmeisjes kettinkjes
Bron: The Knot

3. Fotoboekje

Stel een fotoboekje samen van jullie leukste momenten samen en sluit af met de grote vraag. Het zal een fantastische verrassing zijn! Neem gelijk een selfie samen zodat je deze kunt toevoegen aan het boek met jullie mooiste herinneringen.

4. Fles champagne met eigen gemaakt etiket

Girlsnight met een lekkere fles champie, dit doen we veel te weinig! Plan een gezellig avondje en laat je vriendin de champagne pakken; surprise! Time to pop some champaign en proosten op dit speciale moment samen.

5. Bridesmaidesparty

Organiseer een surpriseparty voor je besties waarin je op alle decoraties laat blijken wat jouw grote vraag is van de avond. Zo toon je je waardering naar jouw girls en kunnen jullie gelijk jullie special moment samen vieren. 

Natuurlijk zijn dit maar een paar creatieve suggesties om je vriendinnen te verrassen. Zolang het persoonlijk is, is het altijd goed. Natuurlijk is het al een hele eer dat je ze vraagt, en zullen ze ontzettend blij zijn. Heb je zelf nog een leuk verhaal of idee? Deel het met ons in de reacties hieronder! Ik ben erg benieuwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *