Waarom een weddingplanner?

Ein-de-lijk, het moment is daar! Jij en je vriend(in), eh, verloofde, hebben besloten het huwelijksbootje in te stappen. Al snel gaat er van alles door jullie gedachten, wat doen we aan, wat zal de stijl worden van de bruiloft, wie moet je uitnodigen?! Dat klopt, er is zoveel te regelen voor de grote dag dan echt kan plaatsvinden. Veel bruidsparen kiezen er dan ook voor om een weddingplanner in te schakelen.

Waarom dan een wedding planner? Is het niet te doen in je eentje? Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Natuurlijk kan dit, maar deze periode is juist om van te genieten! Een bruiloft plannen kost enorm veel tijd. De stress bespaar je, en je kunt je heerlijk op je geliefde richten om samen tot in de puntjes te bedenken hoe jullie het willen hebben. Alles wordt van A tot Z voor jullie geregeld! 

Zeker voor een destination wedding is een wedding planner enorm aan te raden. Een weddingplanner heeft namelijk de nodige connecties om jullie van al jullie wensen te kunnen voorzien. Mijn buitenlands netwerk is enorm uitgebreid, en bevat natuurlijk alleen de beste leveranciers.

Ook ervaring is een dikke plus! Door mijn ervaring, weet ik precies de do’s en don’ts op dit gebied, welke zeker verschillen per land en cultuur. Met mijn creativiteit hoop ik precies in beeld te kunnen brengen waar jullie van dromen. Door middel van veel persoonlijk contact leer ik jullie kennen, en zorg ik ervoor dat alles perfect bij jullie als koppel past!

Op de dag zelf is een wedding planner zeer belangrijk. Alles moet natuurlijk op rolletjes lopen op júllie dag. Het is jullie taak volledig zorgeloos te genieten, en de weddingplanner zorgt voor eventuele kwesties met de locatie, gasten of de catering. Just enjoy this day full of love!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *